Hedin Mobility Group neemt Mazda-activiteiten Garage Pirsch in Luxemburg over

  • Mazda Belux is verheugd aan te kondigen dat Hedin Mobility Group de
    Mazda-activiteiten van Garage Pirsch in Luxemburg overneemt en de verkoop- en naverkoopactiviteiten van het merk zal voortzetten.

Hedin Automotive Luxembourg SA, een dochteronderneming van Hedin Mobility Group AB s.a.r.l., heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van de Mazda-activiteiten van de concessie Garage Pirsch bv in Luxemburg. De transactie omvat alle Mazda-activiteiten van Garage Pirsch wat de verkoop van nieuwe en tweedehandse auto's en de aftersalesdiensten betreft. Het Mazda-team zal na de overdracht van het bedrijf in dienst treden bij Hedin Automotive.

 

Met de overname van deze activiteiten betreedt de Hedin Mobility Group voor het eerst fysiek de Luxemburgse markt en breidt hij het aantal landen met lokale activiteiten uit tot veertien. De aanwezigheid van de Groep in de Benelux wordt dus aangevuld met toonaangevende retailactiviteiten via het merk Hedin Automotive, dat actief is in België, Nederland en Luxemburg.

 

De overname betekent ook dat Hedin Mobility Group zijn Mazda-activiteiten verder uitbouwt: de groep vertegenwoordigde Mazda reeds in Finland en verwerft nu ook in Luxemburg de verkooprechten voor het merk.

 

De overname van de Mazda-activiteiten van Garage Pirsch zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 worden afgerond.

 

Wij houden eraan om de familie Pirsch te bedanken voor de trouwe en professionele inzet gedurende twee generaties.

 

Op de foto van links naar rechts: Ernest Pirsch (Garage Pirsch), Henrik Lessèl (Hedin Mobility Group) en Tim Bosmans (Mazda Motor Belux)