Mazda Motor Belux eert ambassadeur Bashir Abdi

Zilveren medaille op de Olympische Marathon

  • Bashir Abdi, Zilver op de Olympische marathon, is al een drietal jaar Mazda-ambassadeur
  • Mazda Motor Belux wou hem dan ook nog eens uitdrukkelijk proficiat wensen met zijn prestatie en organiseerde onlangs een meet & greet met het Mazda-team

Een kleine drie jaar geleden ging Mazda Motor Belux een partnerschap aan met marathonloper (en Bronzen medaillewinnaar op de Spelen in Tokyo) Bashir Abdi. Wij vonden tal van raakpunten met het profiel van Bashir, die op jonge leeftijd naar ons land kwam en tal van uitdagingen moest aangaan om uiteindelijk succes en erkenning te oogsten. Maar wat een prachtig parcours heeft deze topatleet afgelegd, voorlopig culminerend in een Zilveren Medaille op de Olympische Spelen van Parijs de afgelopen maand.

 

Ook Mazda is een challenger in het automotive landschap en de ingesteldheid en het doorzettingsvermogen van Bashir sluiten dan ook perfect aan bij onze Mukainada-spirit.

 

Om Bashir nogmaals te eren en onze samenwerking te celebreren, organiseerden we onlangs een meet & greet met het team van Mazda Motor Belux. We hadden een uitgebreid en bijzonder boeiend gesprek met de sympathieke atleet en konden met hem en zijn medaille op de foto. Nogmaals proficiat Bashir Abdi !