Mazda Lease

Mazda Belux sluit partnerschap met Drivalia Lease Belgium

  • Mazda heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Drivalia om zijn diensten op het gebied van operationele leasing en private lease te verzekeren, in lijn met de commerciële ambities van het merk.

 

Mazda doet het nog steeds uitstekend in Europa, dankzij zijn Japanse vakmanschap, zijn uitmuntende design en zijn duurzame en innovatieve wagens. Om eindklanten ook leasingdiensten aan te bieden, ondertekende Mazda Motor Belux zopas een partnerschap met de renting-, leasing- en mobiliteitsaanbieder CA Auto Bank Group, dat de naam Mazda Lease krijgt.

 

In het kader van deze nieuwe samenwerking en in overeenstemming met de commerciële ambities van het Japanse merk, zal Drivalia via zijn Belgische dochter Drivalia Lease Belgium operationele leasing en private lease aanbieden aan Belgische en Luxemburgse Mazda-klanten.

 

Dit partnerschap vervolledigt de huidige samenwerking voor financiële diensten, die Mazda Motor Belux en CA Auto Bank Belgium in 2022 hebben afgesloten. Zo heeft de Japanse autoconstructeur vanaf 2024 twee partners uit dezelfde groep om zijn klanten in België en Luxemburg mobiliteitsdiensten aan te bieden.

 

“We zijn verheugd dit partnerschap met Drivalia te kunnen aankondigen. Door onze samenwerking met CA Auto Bank uit te breiden en Drivalia toe te voegen onder de naam Mazda Lease, kunnen we onze klanten voortaan een volledig gamma B2B- en B2C-producten aanbieden bij een en dezelfde solide partner”, aldus Tim Bosmans, Managing Director van Mazda Motor Belux.

 

“Het doet ons veel plezier ons strategische partnerschap met Mazda Motor Belux te kunnen aankondigen. Deze samenwerking is een ware mijlpaal voor Drivalia Lease Belgium. Ze versterkt niet alleen ons engagement om hoogstaande leasingservices aan te bieden in Europa, maar bevestigt ook de naadloze integratie van de innovatieve oplossingen van Drivalia”, verklaarde Yannick Etcheverry, Country Manager van Drivalia Lease Belgium. “Met Mazda als gerespecteerde partner zullen we onze ondersteuning voor hun klanten kunnen uitbreiden, door behalve leasingservices ook complete financiële oplossingen aan te bieden, aangezien Mazda twee partners uit dezelfde groep heeft.”